menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Це перемога проукраїнсьских сил» - депутат міськради на Вінниччині про відставку мера

12.05.2022 18:10

Міський голова Ладижина склав свої повноваження

Сьогодні, 12 травня, чергова сесія Ладижинської міської ради закінчилась несподіваною відставкою міського голови Валерія Коломєйцева, який очолював місто Ладижин з 2001 року і обирався сім разів поспіль. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на фейсбук-сторінку Андрія Скакодуба.

У зв`язку із відставкою міського голови в апараті ради та виконкому пройшли деякі зміни. З посади секретаря міської ради була звільнена Людмила Бучко, а обраним секретарем став Олександр Коломієць. Людмилу Бучко було переведено на посаду заступника міського голови, яку створили на цій же сесії.

Офіційною причиною відставки було названо власне бажання колишнього міського голови, а також його стан здоров`я.

«Розцінюю сьогоднішню сесію, як невелику перемогу проукраїнських сил в місті. Не секрет, що в своїй програми та заявах ми ставили питання з депутатом Іваном Котиком про усунення від влади Валерія Коломєйцева (17 років мого життя...) Гадаю, що градус протистояння в місті має істотно зменшитись, а від себе сподіваюсь на співпрацію в релазіції наших пропозицій та проектів для розвитку міста, що років 17 лежали в шухляді... Принаймні умови будуть для цього зовсім іншими», - зазначив депутат міської ради Ладижина Андрій Скакодуб.

Нагадаємо, на Вінниччині поступово церкви переходять до УПЦ

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Фото: ladyzhyn.news

Читайте також