menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Четверо військових з Вінниччини загинули на фронті

22.04.2024 19:10

Вічна пам'ять нашим Героям!

На фронті загинуло четверо військових. В останню путь провели Панчука Андрія Олександровича, Яремчука Олександра Миколайовича, Рогачова Віктора Олеговича, Шаповалава Олександра Дмитровича. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

На фронті загинув Панчук Андрій Олександрович, який народився 26 травня 1984 року в селі Махаринці, там закінчив місцеву школу. Працював за спеціальністю механізатор в ПП Гурівецьке 15 років. У жовтні 2023 року був призваний до лав Збройних сил України. Механік-водій 3-го механізованого відділення - бойової машини 1-го механізованого взводу 2-ї механізованої роти військової частини А 4472 Панчук Андрій Олександрович з 21 лютого 2024 року вважався зниклим безвісти, виконуючи бойові завдання в районі села Синьківка Харківської області. Майже два довгих місяці тривала остання дорога додому. Про сумну звістку повідомила у дописі в Фейсбуці голова Козятинської громади Тетяна Єрмолаєва.

20 квітня Вінниця проводжає у вічність оборонця України Яремчука Олександра Миколайовича 1971 р. н. Чоловік став на захист Батьківщини у березні 2022 року. Воював у лавах 425-ї окремої штурмової бригади «Скала» на східному напрямку. 12 квітня під час бою поблизу селища Очеретине Покровського району Донецької області Олександр отримав множинні вогнепальні поранення, які призвели до смерті. Серце воїна зупинилося 17 квітня… Йому було лише 52 роки. Повідомили у пресслужбі Вінницької міської ради.

У неділю, 21 квітня, Вінниця прощається з Рогачовим Віктором Олеговичем. Навесні 2023 року чоловік мобілізувався до Збройних Сил України. Служив оператором безпілотних літальних апаратів у складі 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади. Загинув 16 квітня, виконуючи бойове завдання поблизу міста Красногорівка Покровського району Донецької області. Місцем вічного спочинку 32-річного воїна стане Алея Героїв Сабарівського кладовища. Повідомили у пресслужбі Вінницької міської ради.

20 квітня 2024 року жителі Немирівської громади попрощалися з нашим Захисником - Шаповалом Олександром Дмитровичем. Про це повідомили у дописі в Фейсбуці Немирівської міської ради.

Нагадаємо, загиблого поліцейського провели в останню путь на Вінниччині.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з дописів громад.



Читайте також