menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Чим дивували сільгоспвиробники на агровиставці під Вінницею (ФОТО)

З агропромисловими новаціями на території аеропорту «Вінниця» можна ознайомлюватись протягом трьох днів

Сьогодні на території аеропорту «Вінниця» розпочалась триденна виставка агропромислової продукції. Найбільше тут представлено сільськогосподарської техніки. Є також добрива, насіння, деталі до техніки, пропозиції від банків, страхових компаній, племінних комплексів, будівельних компаній тощо, повідомляє Інформаційна Вінниччина.

Сільгоспвиробники привезли на виставку найновіші розробки сівалок, культиваторів, обприскувачів та іншої техніки. Відвідувачів вражали величезного розміру комбайни та трактори.

«А можна в кабіну залізти?» - питали відвідувачі.

«Будь ласка», - відповідали їм. Дозволяли також проводити тест-драйви.

Розробники вагових установок для великовантажних машин запевнили у їхній точності. Та зауважили, що такі вагові комплекси стоятимуть біля кожного поліцейського посту по всій Україні.

Велику зацікавленість у аграріїв викликали дрони-обприскувачі, які можуть обробити близько трьох гектарів поля буквально за 15 хвилин.

Багатофукціональну установку продемонстрували виробники сушарного комплексу:

«Вона підійде й для елеваторів, щоб зерно підсушувати, а також до неопалювальних приміщень для обігріву. Тиск теплого повітря можна регулювати. А працює на екологічно чистому паливі – пелетах, дровах тощо».

Розповіли та запустили цю установку. Показали техніку на практиці також й інші виробники. Для цього була відведена ділянка поля за межами вінницького аеропорту. Там і влаштували демо показ роботи дискаторів, плугів, розрихлювачів та іншого.

Масштабна агропромислова виставка залучила близько 200 сільгоспвиробників та дилерів.

Такий захід на Вінниччині проводиться вперше. Втім, організатори пообіцяли запровадити у майбутньому постійнодіючу агровиставку.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Тетяна Щербатюк

Читайте також