menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Тепер на Вінниччині порушення правил дорожнього руху фіксуватимуть автоматичні камери

04.09.2021 13:34

5 комплексів вже працюють поблизу Стрижавки, Писарівки та Ксаверівки.

Камери автоматичної фіксації спрацьовуватимуть на перевищення допустимої швидкості руху — на ділянках, де вони вже є, цей показник не має перевищувати 50 км за годину. Також реагуватимуть на проїзд пішохідною зоною на червоний колір світлофора і рух смугою для громадського транспорту, повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням насюжет Віти.

Усі зафіксовані порушення надходитимуть до Центру опрацювання даних патрульної поліції, працівники якої на основі отриманих даних видаватимуть постанову про адмінпорушення. Лист з проханням сплатити штраф надходитиме автовласникам поштою.

Патрульні кажуть, що штраф на перевищення швидкості понад 20 км наразі становить 340 грн, понад 50 — 1700 грн. Його потрібно сплатити протягом 15 днів і можна оскаржити протягом 10. Проте якщо виплатити штраф одразу, сума зменшується вдвічі.

Нагадаємо, канадці проводять для вінницьких поліцейських тренінги.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото:


Читайте також