menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Крижопільську громаду визнали найспортивнішою на Вінниччині

31.03.2024 18:15

Очільникам громади вручили подарунки

Крижопільську громаду визнали найкращою в спорті серед селищних громад Вінницької області. Спортивних активістів громади відзначила Вінницька спортивна організація «Колос» у своєму рейтингу за 2023 рік. Повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на допис у Фейсбуці ВТО ВФСТ «Колос».

На сесії місцевої ради голова Володимир Василишен особисто вітав мешканців та висловив подяку депутатам за їхню підтримку розвитку фізичної культури та спорту. Вручили символічні подарунки в рамках співпраці з Благодійним Фондом «МХП-Громаді». Також висловили подяку голові місцевого відокремленого підрозділу ВФСТ «Колос» Сергію Редьку, представникам депутатського корпусу, підприємцям та активістам спортивного руху. Серед яких - Олександр Гуменний, Валентин Лошковський, Юрій Шевчук, Віктор Андріїшен.

Зазначили великий внесок начальника Тульчинської районної військової адміністрації Олександра Гаврилюка у розвиток фізичної культури та спорту в районі та Крижопільській громаді. У своїй промові Сергій Редько відзначив, що першість для громади - це лише початок, і обіцяв докладати всіх зусиль для того, щоб втримати лідерство громади у спорті.

«В цей нелегкий для України час тільки разом та злагоджено можна здобути перемогу, і в спорті також. Хочу подякувати керівництву, депутатам, спортсменам, тренерам, всім тим, хто допомагає організаційно, фінансово і матеріально. Разом ми виховуємо здорову, міцну, патріотичну націю», - зазначив у своїй промові заступник голови ВТО ВФСТ «Колос» Вадим Мохник.

Нагадаємо, для ветеранів провели тренування з адаптивного спорту.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з допису


Читайте також