menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Молодь Вінниччини запрошують долучитися до онлайн-опитування

29.12.2021 13:30

Проходить опитування щодо благополуччя молоді

У Вінниці стартувало онлайн-опитування «Індекс благополуччя молоді». Вінницька молодь може долучитися та допомогти визначити рівень благополуччя молоді у місті. Ініціатива проходить в рамках співпраці міста Вінниці та Фонду Організації Об’єднаних Націй у галузі народонаселення в Україні (UNFPA). Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на пресслужбу Вінницької міської ради.

За результатами опитування розрахують Індекс благополуччя молоді. За допомогою нього можна комплексно оцінити рівень благополуччя молоді у місті за сімома сферами: освіта, здоров'я, економічні можливості, участь у політичному та громадському житті, інформаційні та комунікаційні технології, безпека та захищеність.

Долучившись до опитування, учасники отримають промокоди. Їх можна обміняти на бонуси від партнерів. Наприклад, використати для знижок на товари і послуги у торговельно-розважальних закладах міста або інтернет-магазинах.  Ініціатива з промокодом впроваджується за сприянням  соціально-відповідального бізнесу. Він долучився до впровадження проєкту «Індекс благополуччя молоді».

Пройти опитування можна за наступним посиланням (за вкладкою Вінниця).

Довідково:                                                                

Індекс благополуччя молоді розроблений UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні спільно з фахівцями Інституту демографії й соціальних досліджень ім. В.Птухи НАН України та впроваджується в українських містах з 2019 року.

Нагадаємо, вінничан запрошують на великий Stand Up тур.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал. 

Фото: fakty.com.ua

Читайте також