menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині батьки загиблого героя подарували дітям ігровий майданчик

23.04.2024 14:40

Батьки військового таким чином вшанували пам’ять сина

Двадцять першого квітня Денису Поліщуку мало б виповнитися тридцять років, але безжалісна війна обірвала молоде життя й Денису назавжди залишиться двадцять вісім. Батьки загиблого Героя Олег та Алла Поліщуки вирішили вшанувати пам'ять сина та до його дня народження подарувати для дітей Глинська ігровий майданчик. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на сайт Калинівської міської ради.

Усі фінансові витрати на закупівлю майданчика та оплату роботи майстрів, які встановлювали атракціони, взяла на себе родина Поліщуків, а місцеві жителі допомогли упорядкувати територію, на якій встановили майданчик.

«Ігровий майданчик встановили на вулиці, яка має ім’я Дениса Поліщука й символічно відкриття відбулося у переддень дня народження нашого Героя. А право перерізати стрічку надали рідному братові Дениса – Максиму, його дружині та маленькому синові» - розповідає виконуючий обов’язки старости Глинського старостинського округу Олег Боримський.

Наймолодші жителі Глинська відразу ж випробували новий ігровий майданчик, який нагадуватиме жителям Глинська про подвиг молодого односельця, котрий віддав за наше щасливе, мирне майбутнє найдорожче – своє життя.

Читайте також, вінницька прокуратура засудила мешканця Придністров’я, який вербував українського військового.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: kalynivska-objednana-gromada.gov.ua

Читайте також