menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині мати здійснила мрію свого загиблого сина

27.03.2024 15:45

Відкрили студію звукозапису

У Немирові мати полеглого сина відкрила студію звукозапису для талановитих дітей. Саме цього так прагнув Олександр Бевз – воїн-прикордонник. Військовослужбовець був автором музики, мріяв про участь у музичних фестивалях та власну студію звукозапису. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на допис Ірини Борзової.

Його мрії відтепер живуть у записці, що була передана матері разом з особистими речами загиблого:

«Я граю музику у своєму стилі, яка заряджає мільйони слухачів. Я граю, та згуртовую тисячні музичні фестивалі...Я збудував і обладнав студію для створення музики з найсучаснішим обладнанням... Ми приносимо мир на цю землю і на весь світ», - зачитала записку сина Лариса Василівна.

Вчора, 26 березня, Олександр мав би святкувати свій День народження, але він загинув, захищаючи Україну у листопаді 2022 року. Йому вічно 25...

За мужність і героїзм Олександр Бевз був нагороджений посмертно орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Зозуля Лариса Василівна, мати Олександра, втілила мрію сина. За власні кошти та допомогу від держави вона заснувала студію звукозапису ALEBE, яка відкрилася сьогодні у Ліцеї № 2 міста Немирова - саме там навчався її син. Тепер тут обдаровані діти можуть розвивати свій талант у музиці. Пам'ять про Героя буде жити в наступних поколіннях.

Нагадаємо, «Золотий хрест» отримав ще один захисник із Вінниччини.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото: взято з допису.

Читайте також