menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині обрали найкращу спортсменку жовтня

08.11.2021 16:30

Анна Панова стала найкращою спортсменкою Вінниччини у жовтні цього року

Національний олімпійський комітет України у Вінницький області визначив найкращою спортсменкою жовтня Анну Панову, про це повідомляє Інформаційна Вінниччина із посиланням на сайт НОК України.

В місті Рованіємі у Фінляндії на чемпіонаті Європи з важкої атлетики серед молоді вона посіла друге місце в ривку та четверте в поштовху в результаті чого, в загальному заліку зайняла четверте місце у ваговій категорії до 64 кг.

«Дуже турбували травми, але вийшло зібратись та показати максимальний результат у ривку. Наразі вже розпочалась підготовка до дорослого Чемпіонату Європи», – прокоментувала свій виступ Анна.

Анна Панова є міжнародно визнаним майстром спорту, має титул чемпіонки та рекордсменки України, чемпіонки Європи серед юніорів, бронзовим призером Чемпіонату світу серед юніорів, а також має дві срібні медалі Чемпіонатів Європи в 2017 та 2021 роках.

Від відділення НОК України у Вінницький області Анна отримає грошову премію і право змагатися за звання найкращого спортсмена усього 2021 року.

Нагадуємо, що У вінницькій школі створили медіа-студію

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: noc-vin.org.ua

Читайте також