menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині проведуть міжнародний фестиваль хорового співу

04.05.2024 16:00

Фестиваль проходитиме в два тури

В місті Іллінці пройде Міжнароднй двотуровй фестиваль-конкурс народного хорового співу імені В. І. Іжевського «Над Собом пісня дзвінко лине». Фестиваль проводять з метою збереження та розвитку народної хорової та ансамблевої пісенної творчості і виявлення та підтримки талановитих колективів-виконавців народних пісень, повідомляє I-VIN.INFO.

Фестиваль-конкурс є двотуровим. Перший (відбірковий) проводиться у режимі онлайн.

Дата і місце проведення другого туру: 14-16 червня 2024 року офлайн за адресою вул. Соборна, 20, м. Іллінці та у режимі онлайн.

Участь у фестивалі можуть брати хорові колективи (12 і більше осіб), вокальні ансамблі (5-11 осіб) та фольклорні колективи.

Допустимі жанри:

- народний спів;

- академічний спів;

- фольклорний спів.

Конкурсну програму оцінюватиме професійне незалежне журі, у складі якого відомі діячі культури та мистецтва України та закордону.

Оголошення результатів фестивалю-конкурсу і нагородження учасників-колективів: офлайн 14 червня, онлайн – 16 червня.

Детальніше про умови участі у фестивалі можна дізнатися, написавши на електронну пошту culture_imr@ukr.net

Фестиваль-конкурс організовує Іллінецька міська рада за підтримки Національної всеукраїнської музичної спілки, Всеукраїнського хорового товариства ім. Миколи Леонтовича, Управління культури та креативних індустрій Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОВА, Вінницького обласного Центру народної творчості, Родини Віталія Іжевського, Міжнародної громадської організації «Україна — Польща — Німеччина» та Міжнародної громадської організації «Єврорегіон Дністер».    

Читайте також, «Ми не видаємо повісток», - представник рекрутингових центрів у Вінниці.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: ukrinform.ua

Читайте також