menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині розповіли про енергоефективні заходи у громадах

07.10.2021 13:20

Проєкт реалізовує Гнівань міська рада у партнерстві із ГО «Єврорегіон «Дністер»

У Гніванській територіальній громаді розповіли про заходи з енергоефективності і схожою стратегією поділились інші громад. Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на координатора проєкту Анастасію Ланову.

На конференції були присутні різні громади Вінниччини, які також розповіли про впровадження енергоефективних заходів у себе. Це, насамперед, представники Тульчинської, Жмеринської та Якушинецької ТГ, а також Голопристанська ТГ з Херсонської області.

Розглянули різні моменти, які пов'язані з енергоефективністю. Крім цього, розповіли про те, як громадам діяти, аби досягнути схожих результатів.

Довідково:

Наразі роботи різної складності тривають у трьох садочках міста Гнівань. Це ДНЗ № 1, № 4, № 5, а оновлення ДНЗ № 3 повністю завершено. У будівлях встановлюють нові системи опалення та вентиляції з рекуперацією тепла, замінють усі вікна та двері на нові енергоефективні, замінють покриття даху на металочерепицю, утеплюють стіни, горищне перекриття та цоколь, модернізують внутрішнє освітлення, встановлюють зовнішні ліхтарі, що використовують відновну енергію.

Нагадаємо, «Екологія та енергоефективність дуже міцно пов'язані» – експерти в Гніванській громаді (фото).

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: надані організаторами

 

Читайте також