menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччину п’ятеро військових повернулися «на щиті»

03.05.2024 18:10

Знову втрати на фронті…

Серед загиблих на передовій стало відомо про загибель п’ятьох захисників з Вінниччини: Андрій Коценко, Артур Домінов, Сергій Слубський, Леонід Іщук, Дмитро Ткачук. Повідомляє I-VIN.INFO.

1 травня 2024 року у місті Погребище попрощалися та провели в останню путь командира розвідувальної групи, молодшого лейтенанта Коценка Андрія Леонідовича. Повідомили у пресслужбі Погребищенської міської ради.

Артур Домінов став на захист Батьківщини на початку масштабної російської агресії. Своє завдання вбачав у порятунку людей. Останній бій прийняв 24 квітня на Херсонщині. Поховали воїна 2 травня на Центральному кладовищі. Повідомили у пресслужбі Вінницької міської ради. 

30 квітня, під час стрілецького бою поблизу населеного пункту Берестове Бахмутського району Донецької області загинув житель села Пултівці - Сергій Слубський. Повідомили у пресслужбі  Якушинецькій громаді.

Під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув житель Черепашинець Леонід Іщук. Леонід Іщук народився 18 червня 1975 року у с.Черепашинці. Після закінчення місцевої школи навчався у Вінницькому політехнічному технікумі. Бойовий шлях нашого земляка був непростим. Він був неодноразово поранений та контужений, воював у гарячих точках під Миколаєвом, на Херсонському та Донецькому напрямках. Стрілець-санітар врятував не одне життя побратимів. Але власного життя він не зміг зберегти. У загиблого залишилися батьки, дружина, діти, онуки, брат. Повідомили у пресслужбі Калинівської міської ради. 

1 травня Жмеринська міська територіальна громада востаннє зустріла та назавжди попрощалась з Дмитром Ткачуком, який віддав життя за свободу, незалежність та територіальну цілісність неньки-України, майбутнє усіх українців. Жмеринчанин гідно та відповідально виконував свій військовий обов'язок та ніс службу у 3-му відділенні кулеметного взводу 411-го окремого стрілецького батальйону. Повідомили у пресслужбі Жмеринської міської ради.

Читайте також, рідні полеглих захисників із Вінниччини отримали почесні нагороди.

Щоб отримувати новини вчасно підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з вказаних джерел.


Читайте також