menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Закарпатті пройшло обласне змагання Вінниччини з настільного тенісу

17.12.2021 19:50

Змагання проводилося серед представників територіальних громад

Сьогодні, 17 грудня, у місті Берегове пройшли Обласні спортивні змагання Вінниччини 2021 року серед голів територіальних громад та старост старостинських округів. Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина.

Змагання проводилось з 8 видів спорту, в яких брали участь представники 5 районів Вінницької області.

У змаганнях з настільного тенісу брали участь представники Вінницького, Гайсинського та Жмеринського районів. У ході запеклих протистоянь перемогу вдалося здобути Анастасії Пересаді, вона представляла Жмеринській район на цих змаганнях.

«Дуже гарний захід та сильні суперники. Усі хочуть перемогти, але, насамперед, у нас ціль саме здружитися з усіма районами. Сьогодні хоча і відчула запал та спортивний азарт, але в першу чергу їхала на змагання, щоб отримати задоволення і відпочити від буденної рутинної роботи» - розповідає Анастасія Пересада.

Окрім настільного тенісу, пройшли змагання з футзалу, більярду, боулінгу, гирьового спорту, дартсу, шашок та шахів. Завтра відбудеться нагородження переможців серед усіх представлених видів спорту.

Нагадуємо, що очільники громад Вінниччини визначили перспективи розвитку спорту.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак

Читайте також