menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Один вінницький гастрокультурний фестиваль не відбудеться цього року

28.09.2021 19:40

Фестиваль «проСАЛО і доСАЛА» перенесли на наступний рік

Через погіршення епідеміологічної ситуації і запровадження додаткових карантинних обмежень, переносять вінницький гастрокультурний фестиваль «проСАЛО і доСАЛА». Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на «Вінниця.info».

Планували провести цю подію впродовж 9-10 жовтня та мали бути присутні місцеві шеф-кухарі, ресторатори, виробники та майстри. Проте через карантинні обмеження у місті не можливо повністю відтворити концепцію гастрофестивалю. Також його проведення може негативно вплинути на комфорт і безпеку гостей та учасників.

Як зазначила співорганізаторка Олена Павлова, що захід відбудеться наступного року, але коли саме точної відповіді немає. Враховуючи низький відсоток вакцинованих, організатори не могли вимагати від усіх наявність сертифікатів. Проте команда продовжує роботу над першим фестивалем  «проСАЛО і доСАЛА», аби провести його у 2022 році.

Усі, хто бажав спробувати сало та цікаві страви можуть відвідати ряд закладів-партнерів фестивалю, про які заявлять на його сторінках у Facebook та Instagram.

Нагадаємо, у прикордонному селі на Вінниччині проведуть фестиваль мамалиги та баношу.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Володимира Юрченка

Читайте також