menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Поліцейські охорони Вінниччини отримали нагороди за змагання (ФОТО)

06.09.2021 11:45

На базі Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони проводились змагання з багатоборства серед поліцейських нарядів реагування поліції охорони

Протягом тижня серед 26 команд усієї України проводились змагання з багатоборства. Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на пресслужбу Національної поліції Вінницької області. 

Учасники мали проявити свої якості, взявши участь у різних змаганнях. Вони проходили тестування зі знання законодавчої бази. Крім цього, з умов використання і застосування вогнепальної зброї, здали нормативи та вправи  з вогневої підготовки, з тактики самозахисту. 

Ще одним із завдань було подолання смуги перешкод та психологічний лабіринт. А на навчальному полігоні училища відпрацювали прибуття на виклик за сигналом «Тривога» з охоронюваного об’єкту.



Також, здали легкоатлетичний крос на 100 метрів та 1000 метрів. 

Що стосується поліцейських-водіїв, то вони показали вправність й швидкість під час маневрування на службових авто.

Переможцям та учасникам вручили кубки, грамоти та медалі. 

Нагадаємо, «Челендж самому собі»: як вінничанин пройшов шлях Camino Podolico. 

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Національна поліція у Вінницькіій області


Читайте також