menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

П'ятеро воїнів з Вінниччини полягли у боях із ворогом

19.04.2024 18:30

Вічна пам'ять загиблим

Ще п'ятеро військових з Вінниччини загинули, захищаючи рідну землю від ворога. В громади Вінниччини надійшли страшні звістки про загибель Ігоря Рябенка, Андрія Казька, Костянтина Задоя, Сергія Плаксюка та Олександра Яремчука, повідомляє I-VIN.INFO.

Трагічні звістки прийшли до Томашпільської громади. Тульчинська районна державна адміністрація повідомила про загибель жителя села Антонівка Ігоря Рябенка, 1995 року народження. Чоловік служив навідником 4 штурмового відділення 4 штурмового взводу 1 штурмової роти. Загинув Герой 17 квітня 2024 року, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області.

Сумні звістки прийшли і до Іллінецької громади. Там повідомили про загибель жителя села Жадани Андрія Казька, 1967 року народження. Чоловік до останнього стояв на захисті нашої Батьківщини від ворога. На жаль 17 квітня 2024 року його серце зупинилосяВчора у селі Гопчиця Погребищенської територіальної громади провели в останню путь Захисника Костянтина Задою, 1990 року народження. Герой 8 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, в районі населеного пункту Нетайлове Донецької області, отримав поранення. 13 квітня 2024 року помер у Вінницькій обласній психоневрологічній лікарні.

Вчора у Вінниці в останню путь провели Сергія Плаксюка, 1968 року народження. На другий день повномасштабного вторгнення чоловік добровільно долучився до захисту нашої держави від ворога. Воював у складі 23-ї окремої механізованої бригади. Загинув 12 квітня у бою з ворогом поблизу селища Очеретине Донецької області.Завтра на щиті повертається уродженець Корделівки Калинівської громади Олександр Яремчук, 1971 року народження. З перших днів війни чоловік став на захист своєї Батьківщини. Отримав важке поранення у бою з ворогом біля населеного пункту Очеретине, що на Донеччині. Помер Герой від поранення у шпиталі Дніпра.

Читайте також, захисника з Вінниччини нагородили нагрудним знаком «Золотий хрест».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з дописів громад

Читайте також