menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Ще троє вінничан загинуло на передовій

01.05.2024 18:30

Вічна пам’ять та слава героям

Від російських окупантів загинуло ще троє захисників з Вінниччини. В громади прийшли звістки про загибель Павла Радецького, Володимира Пригаріна та Руслана Матющенка, повідомляє I-VIN.INFO.

Сумна звістка надійшла у Калинівську громаду - на Донеччині внаслідок влучення БПЛА загинув уродженець Калинівки Павло Радецький. Українському захиснику навіки залишиться 24.

Павло Радецький народився 10 грудня 1999 року у Калинівці. Після закінчення загальноосвітньої школи №1 в Калинівці навчався в Гущинецькому ВПУ №32. Потім була служба за контрактом та строкова служба у ЗСУ.

Багато калинівчан пам'ятають Павла, як учасника рок-гурту «Материк». Юнак самотужки навчився грати на ударних інструментах та тривалий час був незамінним учасником колективу, - інформує Калинівська міська рада.

До війська Павла Радецького мобілізували у липні 2022 року. Спочатку військовослужбовець проходив службу в одній із військових частин на Вінниччині, а в березні 2023 року його відправили на фронт.

У загиблого Героя залишилися лише бабуся та дружина. Останні роки Павло Радецький проживав із дружиною у Вінниці.

Хмільницька громада знову отримала страшну звістку - поблизу населеного пункту Зелена Долина Краматорського району Донецької області загинув молодший сержант Пригарін Володимир Володимирович. Про це повідомили 29 квітня на сторінці Хмільницької міської ради.

«Висловлюємо щире і глибоке співчуття родині Захисника України. Світла пам'ять воїну, який поклав своє життя на вівтар своєї Батьківщини», - йдеться у повідомленні.

Про дату та час повернення Героя «на щиті» додому повідомлять згодом.

Барська громада знову втратила мужнього захисника України. Загинув Матющенко Руслан Анатолійович, який віддано боронив нашу країну. Про це 29 квітня повідомили у Барській міській раді.

«Перестало битися ще одне героїчне українське серце нашого земляка, Героя Матющенко Руслана Анатолійовича, 1980 року народження, із села Міжлісся, - йдеться у повідомленні. - Руслан гідно захищав Батьківщину з перших місяців війни, боронив Україну, своїх рідних та кожного з нас. Воював за наші світлі дні та тихі ночі… До останнього свого подиху був вірний військовій присязі… Він не лише виконував свій обов'язок, а й демонстрував безмежну відвагу та велич духу»

Читайте також, «Шоколадний будинок»: у Вінниці відреставрували пам’ятку архітектури.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: зі сторінок громад

Читайте також