menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Щосереди вінничани спілкуються про органічне землеробство ®

16.12.2021 13:30

Агрокластер «Дністер» анонсує нову серію передач спільно із РадіоТакт

Міжнародний агрокластер «Дністер» підкорював радіослухачів аграрною тематикою. Прямий ефір передачі #Подія_Дня на радіоТакт відбувся вчора вранці о 9-й, повідомляє Інформаційна Вінниччина.

Передачу можна послухати і подивитись в інтернеті, у запису, за посиланням. Заступник директора агрокластера «Дністер» Віталій Мережко спілкувався із відомим радіоведучим Юрієм Квітнем про нові челенджі в агросфері, про органічне і точне землеробство, а також про необхідність інноваційних підходів з оглядом на екологічність.

«Це був цікавий досвід. Програма пройшла динамічно, обговорили багато актуальних тем, особливо зупинились на інноваційних підходах, таких як органічне землеробство, - розповідає Віталій Мережко. – Обговорювали вкрай актуальне, з огляду на вартість, для аграріїв питання – проблему застосуванням міндобрив. І звичайно, необхідності використання добрив, які не шкодять довкіллю».

Віталій Мережко розповів про досвід агрокластеру щодо використання органо-мінеральних добрив ТМ Добродій. Під час передачі анонсували гарну новину: відтепер у партнерстві запускається нова серії передач, що присвячена органічному землеробству. Програма буде виходити щосереди о 9:00 в прямому ефірі на РадіоТакт на частоті 103,7 fm. Можна буде дізнатися про актуальні новини з агросвіту, підготовлені партнерами та фахівцями агрокластеру.

«Прошу Вас надсилати актуальні питання в агросфері, і ми обов’язково обговоримо їх в прямому ефірі - dnisteragrocluster@gmail.com», - додав Віталій Мережко.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото надані РадіоТакт


Читайте також