menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Спортсменка з Вінниці стала героїнею фільму (ФОТО, ВІДЕО)

06.09.2021 19:40

Марія Гнатик знялась у фільмі «Особливі митці від Териконів до Карпат»

Спортсменка з Вінниці Марія Гнатик, яка привезла бронзову медаль з чемпіонату світу з танців Спеціальної Олімпіади стала героїнею «Особливі митці від Териконів до Карпат». Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на Суспільне.

Тренерка Діана Подолянчук розповідає: «Марія — дівчинка з синдромом Дауна і займається вона східними танцями протягом десяти років. За цей час брала участь у змаганнях в Чехії й на кубку Європи в Болгарії здобула дві золоті та бронзові медалі».



Після перемоги, Марія отримала запрошення на зйомку у фільмі, автором та режисером якого є Юрій Кочкаров. Мета фільму — розповісти про людей з інвалідністю та їхні досягнення.

Він додає: «Хотілось, аби такі заходи з митцями з інвалідністю стали буденністю і щоб запрошували таких людей. Тому презентація фільму відбудеться вже наприкінці жовтня».

Нагадаємо, дітей Вінниці нагородили за відеороботи про майбутню професію.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: suspilne.media


Читайте також