menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Столичні маркетологи іронізують над достовірністю Вікіпедії з сітілайтів

08.10.2021 10:24

Українська агенція репутаційного маркетингу Вікібізнес запустила в Києві дотепну медіа-кампанію на сітілайтах.

Фактчекінг — слово, знайоме читачам сайту Інформаційна Вінниччина, адже ми перевіряємо на достовірність усі наші новини. До цього закликає і українська агенція репутаційного маркетингу Вікібізнес, яка запустила в Києві медіа-кампанію на сітілайтах, в якій глузує з Вікіпедії та в іронічній формі показує, що не можна надмірно довіряти вільній енциклопедії.

«Доступ до інтернету та соцмереж надає користувачам безліч інформації один про одного. А будь-яка нова інформація про відомих людей розлітається зі швидкістю інтернету: так збільшується кількість пліток, скандалів та часто пустих звинувачень. Остання барикада це Вікіпедія, яка однак теж страждає від викривлень і неперевірених брехливих даних», — стверджує комерційний директор «Вікібізнес» Богдан Дубильовський.

Для цього в агенції і придумали таку рекламу: щоб показати, наскільки глибоко Вікіпедія впливає на репутацію. Мама героя сітілайта відслідковує біографію свого сина через статтю на Вікіпедії. І вірить не його словам, а тому, що про нього написано на сайті.

Таким способом, знайомий всім діалог про шапку перекочував у месенджер, а звідти у шановну Вікіпедію. Навіщо слідкувати за тим, що про тебе пишуть в Вікіпедії? Відповідь проста: щоб не робити мамі зайвих нервів!

Далі в планах агенції Вікібізнес випуск ще кількох сітілайтів на злободенні теми.

Нагадаємо, територіальні громади Вінниччини запрошують до участі у конкурсі.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:надані організаторами медіа-кампанії.



Читайте також