menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці директор енергопідприємства вимагав хабар у розмірі триста тисяч гривень

19.03.2024 10:45

Оголошено про підозру у вчиненні злочину

У Вінниці затримали директора енергетичної компанії. Його підозрюють у хабарництві у розмірі 300 000 гривень. Під час попереднього розслідування його триматимуть під вартою. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на пресслужбу Головного управління поліції у Вінницькій області.

Наразі чоловіку загрожує до семи років ув'язнення. За даними заступника начальника слідчого управління, з грудня 2023 року, 56-річний директор вимагав хабар від керівника приватного підприємства за обіцянку допомогти з підключенням до електромережі. Підозрюваний також погрожував, що без хабара процес підключення може затягнутися на десять років.

Поліція затримала його під час отримання хабара 15 березня. Під час обшуків вилучили гроші та документи, пов'язані зі справою. Підозрюваному повідомили про підозру за статтею Кримінального кодексу України, що передбачає до семи років ув'язнення та конфіскацію майна. Суд застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Нагадаємо, на Вінниччині попрощались із трьома загиблими поліцейськими.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото:vn.npu.gov.ua


Читайте також