menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці для дітей із синдромом Дауна перезапускають проєкт «Сонячні ковзани»

13.02.2022 13:45

«Сонячні ковзани» - соціальний проект про натхнення, мужності та віри в свої сили

У Вінниці в рамках соціального проєкту «Сонячні ковзани» діти з синдромом Дауна навчатимуться у тренерів хокейної команди та інструкторів льодового комплексу стояти та кататись на ковзанах. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на допис у Фейсбуці співзасновниця ГО «Вінниця Даун Синдром» Тетяни Гнатик.

Як зазначає Тетяна Гнатик у дописі, що цей соціальний проєкт запускається знову після невеликої паузи. Головна мета «Сонячних ковзанів» - показати усьому соціуму наскільки діти із синдромом Дауна відкриті та щирі, і нічим не відрізняються від звичайних дітей, та радіють життю. Перше тренування відбудеться 13 лютого о 12:00 у «Льодовому клубі».

В результаті цього проєкту мають стати систематичні тренування діток з організації «Вінниця Даун Синдром» на ковзанці «Льодовий клуб». Також їх подальша соціалізація, напрацювання фізичної підготовки, активного спосібу життя, відкриття нових талантів та віра у своє «сонячне» майбутнє.

Нагадаємо, колективи на Вінниччині здобули перемогу у міжнародному конкурсі-фестивалі.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: vinnitsa.info

Читайте також