menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці планується розвиток ветеранського бізнесу

06.02.2022 11:30

Вінниця може стати першим містом в країні, де реалізують пілотний проєкт з розвитку такого бізнесу

Проведення Всеукраїнського ветеранського ярмарку, просування товарів під брендом «Зроблено захисниками» у торговельних мережах та створення центру менторської підтримки на базі технічного університету - все це про можливий розвиток ветеранського бізнесу. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на допис Сергія Моргунова у Facebook.

«Ми продовжуємо програми з навчання ветеранів АТО/ООС та їхнього працевлаштування. Майже третина ветеранів війни зацікавлені у започаткуванні власної справи. У співробітництві з державою громади мають більше важелів допомогти їм на старті. Крім цього, планується отримання підтримки новоствореного Українського ветеранського фонду у фінансуванні нових ініціатив. До того ж, у нас активна ветеранська спільнота, ефективні практики підтримки учасників АТО/ООС, навіть розвитку соціального підприємництва», - розповідає Сергій Моргунов.

Нагадаємо, більше стоні вінничан прийшли до ветеранів АТО/ООС навчатись військовій справі.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал. 

Фото: сторінка у Facebook  

 


Читайте також