menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці стартував проєкт для розвитку ринку праці

07.05.2024 12:00

Першим етапом стане дослідження ринку праці

У Вінниці стартував проєкт PROLEAP, який присвячений прискоренню професійного навчання та розвитку підприємництва. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на сайт Вінницької міської ради.

Заступник міського голови Андрій Очеретний розповів, що один з основних викликів бізнесу зараз – нестача кваліфікованих кадрів через мобілізацію та міграцію людей:

«Тому ми спрямуємо свої зусилля на те, щоб задовольнити потребу населення в працевлаштуванні, і бізнесу – в пошуках нових працівників та розширенні команди». Так, очікується, що вдастся закрити понад 150 вакансій на підприємствах.

Першочерговим етапом реалізації проєкту стане дослідження ринку праці Вінниччини. Після визначення затребуваних професій, учасники та учасниці проєкту зможуть опанувати новий вид діяльності під супроводом спеціалістів. Також вони пройдуть стажування та отримають можливість офіційно працевлаштуватися.

Нагадаємо,спочатку року на Вінниччині народилося більше двох тисяч немовлят.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: pon.org.ua


Читайте також