menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці відкрився офіс Благодійного фонду «Волонтерське об’єднання Vesta»

10.04.2024 17:05

Фонд працює у сфері ветеранських справ

Благодійний фонд «Волонтерське об’єднання Vesta» відкрив свій перший осередок у Вінниці. Цей фонд працює у сфері справ ветеранів, а керуватиме осередком ветеран, екскомандир розвідувальної роти та професійний військовий вінничанин Богдан Копчатов. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на фейсбук-сторінку фонду.

В офісі ви зможете фізично отримати юридичні або психологічні послуги. Також там будуть проводити лекції на юридичні і психологічні теми, а також щодо комунікацій з військовими на ветеранами.

Різні програми та навчання фонд буде проводити в громадах Вінницької області.

«Це дуже важливий крок для «Вести», адже виходити в офлайн дуже важливо. Тому якщо ви у Вінниці, приходьте до нас з вівторка по суботу з 11 до 19 за адресою Янгеля, 4. Приходьте отримати послуги, домовитись про партнерство і, звісно ж, приходьте обійматися і пити каву», - пишуть на сторінці волонтерського об’єднання.

Читайте також, у Вінниці можна вакцинувати домашніх тварин від сказу.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з допису

Читайте також