menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці збільшили нормативи для нарахування субсидій

24.11.2021 13:30

Запровадили це рішення лише на період червоної зони карантину

На 50% збільшили нормативи змінилися на холодну і гарячу воду, водовідведення, електроенергію та газ у Вінниці. Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина із посиланням на сайт Вінницької міської ради.

Перерахунок буде проведено автоматично і  вінничанам нікуди звертатись не потрібно. Про це їх попередять сповіщеннями в рахунках, СМС-повідомленнями та листами на електронну пошту.

«Якщо, наприклад, в людини не виходила житлова субсидія, бо в неї було перевищення доходів на 10-20 грн, то зараз, через збільшення нормативів, така людина отримуватиме субсидію», - зазначила директорка департаменту соціальної політики Вінницької міської ради Валентина Войткова.

Домогосподарства, які мають борги за комунальні послуги від 680 гривень, не отримають таку допомогу. Без соціальної допомоги на оплату комунальних послуг залишаться і ті, у кого є борг зі сплати аліментів.

Зараз у Вінниці триває процес оформлення субсидій на опалювальний період. Понад 24 тисячі вінницьких домогосподарств вже отримали субсидію.

Нагадуємо, що МОЗ виявило часте ускладнення від Covid-19

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: vmr.gov.ua


Читайте також