menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінницькій обласній станції юнатів триває виставка «Осінні фантазії»

05.11.2021 14:55

Проходить вона в рамках природоохоронної акції «Опале листя»

Діти на традиційній виставці «Осінні фантазії»  виготовляли різноманітні поробки із листя, жолудів, каштанів, гілочок, моху. Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на пресслужбу Вінницької обласної станції юнатів.

Така виставка триває тиждень і на ній представляють свої роботи близько 200 юних вінничан. Це, для прикладу, об’ємні поробки дерев, рослин і особливо багато тварин: їжачків, рибок, оленів, сов, тигрів.

Завідуюча відділом екології та охорони природи Вінницької обласної станції юннатів Інна Побережнюк розповідає: «Аплікації і поробки це один із гарних способів використання природних матеріалів. Діти мають можливість подивитися на роботи своїх однолітків, порівняти їх за своїми. Їм подобається виставка, адже вона дає можливість проявити свої творчі здібності. Також, вони дізнаються, чому не можна спалювати опале листя. Це призводить до поганих наслідків не лише для оточуючого середовища, але й для здоров’я людей». 

Нагадаємо, з вінницького футбольного клубу пішов головний тренер.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал. 

Фото: Вінницька обласна станція юнатів

 


Читайте також