menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Урбан Експедиція» мандрує громадами Вінниччини

17.09.2021 16:33

За результатами дослідження оберуть одну громаду, для якої розроблять концепцію просторового розвитку.

Таким чинам хочуть допомогти громадам визначити пріоритетні напрями розвитку, зокрема, у сфері інфраструктури та організації громадських просторів. Заявки на участь у конкурсі подали сім ТГ, повідомляє Інформаційна Вінниччиназ посиланням на допис U7 urban studio.

Команда проєкту влітку 2021 відвідала їх всіх, щоб самостійно проаналізувати, чим живе кожна з них, їх переваги і недоліки. Визначали також основні сфери діяльності населення і можливі шляхи розвитку. В перелік відвіданих пунктів увійшли Бершадська, Війтівецька, Вороновицька, Дашівська, Краснопільська, Піщанська та Теплицька громади.

«Ми подолали понад 700 кілометрів доріг Вінниччини, щоб ознайомитись з громадами, які подали заявки на наш проєкт «Урбан Експедиція». Це був цікавий досвід для нашої молодої команди та можливість краще зорієнтуватися в реаліях новостворених громад області», — зазначено у дописі.

За результатами досліджень оберуть одну громаду, для якої команда розробить концепцію. Проєкт реалізовує громадська організація «U7 urban studio» спільно з громадською організацією «Гармонія» та за підтримки Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

Нагадаємо, у громаді на Вінниччині відкрили «Активний парк».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото та відео: зі сторінки організації.



Читайте також