menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Виграшні 100 тисяч вінничанин витратить на допомогу військовим

21.03.2024 17:15

Чоловік донатить із початку повномасштабного вторгнення

Вінничанин Віталій Павленко долучився до збору на морські дрони та виграв 100 тисяч гривень. Отримані кошти чоловік витратить на потреби воїнів. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на сайт 20хвилин.

Вінничанин є директором вінницької будівельної компанії та з перших днів повномасштабного вторгнення допомагає нашим захисникам та захисницям. Ось і цього разу чоловік долучився до масштабного збору від Монобанку на 30 морських дронів. Серед всіх, хто задонатив банк розігрував призи і одним із переможців став наш земляк Віталій Павленко. Чоловік виграв 100 тисяч гривень.

За словами Віталія Павленка, наразі є дуже велика потреба в пересувних лазнях для військових. Тому чоловік вирішив купити причіп та контейнер. Зараз він у пошуках людей, які зможуть переобладнати причіп під лазню. Також він планує закупити необхідні для лазні пральні машини, сушки та генератори.

Читайте також, боєць з Вінниччини отримав нагрудний знак «Золотий хрест».

Щоб отримувати новини вчасно підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: vn.20minut.ua

Читайте також