menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі рятувальники знищили 294 вибухонебезпечних предмета

03.05.2024 16:00

У Вінницькій області знешкоджують вибухонебезпечні предмети

 За 2024 рік рятувальники виконали понад 40 залучень. Повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на пресслужбу Вінницької ОВА.

На брифінгу начальника частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Вінницькій області Сергія Гайдиша обговорювалися питання мінної безпеки та реагування на виявлення вибухонебезпечних предметів як на Вінниччині, так і на деокупованих територіях.

За словами Сергія Гайдиша, у 2024 році виконали 15 операцій на виявлення та знищення сучасних боєприпасів та небезпечних залишків засобів ураження, що потрапили на територію області. Також виявили та знищили 294 вибухонебезпечних предметів. Очистили від вибухонебезпечних речовин 2 гектари землі.

З квітня 2022 року особовий склад частини, яка займається піротехнічними роботами, підводним та гуманітарним розмінуванням, виконує завдання з очищення від вибухонебезпечних предметів деокупованих територій Чернігівської, Харківської та Херсонської областей.

Нагадаємо, рідні полеглих захисників із Вінниччини отримали почесні нагороди.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш  Телеграм-канал.

Фото: vin.gov.ua

Читайте також