menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі студентки зібрали волонтерську допомогу на фронт

28.03.2024 12:00

Вони передали сто мішків та ліки

Щодня збільшуються запити від військових, які виборюють нашу перемогу на фронті. Чимало вінничан намагаються відкривати збори та збирати допомогу на передову. Так, вінницькі студентки педагогічного університету зібрали кошти та придбали 100 мішків для піску, які невдовзі відправляться на Донецький напрямок. Також студентки другого курсу придбали ліки. Повідомляє I-VIN.INFO.

Катерина Кушнірук та Діана Шурман – студентки другого курсу у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського. Про потребу у ліках та мішках для піску вони дізналися від волонтерки та засновниці Школи волонтерства Ярослави Пилипенко. Як відомо, мішки з піском використовують для облаштування фортифікаційних споруд. Тоді Катерина вирішила відкрити банку на Монобанку, поширила свій допис у соцмережах та почала збирати кошти. До неї долучилася Діана і разом вони зібрали потрібну суму.

«У мене багато знайомих зараз на фронті, тому зі свого досвіду знаю, як важливо донатити. Раніше Ярослава Пилипенко була нашою викладачкою у Школі волонтерства. А зараз ми вирішили продовжити її справу і допомогти закрити цю потребу наших захисників», - каже Катерина.

Як зазначила Ярослава Пилипенко, зараз у військових багато різних потреб. Разом з колегою та працівницею Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Ларисою Конарською вони збирають необхідні речі захисникам. Наразі є велика потреба у ліках. Більше інформації про збір можна дізнатися на сторінці в Інстаграмі Ярослави Пилипенко.

Нагадаємо, визначили дату виборів ректора медуніверситету у Вінниці.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Світлана Пустовіт.

Читайте також