menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницький військовослужбовець перетворює залізо на мистецький витвір

22.04.2024 15:35

Військове залізо перетворює на красу

Захисник з Вінниччини Павло Мазур виготовляє з військового заліза мистецькі вироби. Із залишків від гільз робить різні декоративні речі. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на допис у Фейсбуці Бершадського міського голови Віталія Драгана.

Павло Мазур служить у складі одного з підрозділів 22-ої окремої механізованої бригади. Він зміг віднайти корисне застосування залишкам металу. Ідея створення виробів виникла у нього відразу після прибуття на виконання завдань у районі на Донеччині.

На початку він придбав необхідний інструмент, а потім почав збирати використані гільзи різних систем та калібрів. Крім того, він також майструє лавки та будиночки для птахів із дерев'яних піддонів. Всі ці роботи він виконує у вільний від службових обов'язків час. Деякі з його виробів вже виставлені в музеї рідного села, що свідчить про визнання та цінність його роботи для спільноти.

Нагадаємо, ще одного вінницького захисника нагородили «Золотим Хрестом».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з допису.

Читайте також