menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Загиблого поліцейського провели в останню путь на Вінниччині

22.04.2024 16:30

Вічна пам'ять...

У Бершаді на Вінниччині 22 квітня відбувається прощання з поліцейським Максимом Зарецьким, який загинув під час нападу у ніч на 20 квітня. Місто оголосило день жалоби, а родичі, друзі, колеги та місцеві мешканці зібралися, щоб провести його в останню путь. Йому було 20 років. Він служив у секторі реагування патрульної поліції. Повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на Суспільне.

Інспектор сектору реагування патрульної поліції Олександр Якименко зазначив, що Максим працював у їхній службі півтора року і завжди відзначався позитивним підходом до роботи.

Сьогодні траурна хода розпочалася о 10 ранку від будинку хлопця та пройшла до Свято-Вознесенського храму, де о 11:00 відбулася служба за загиблим. На церемонії прощання рідні, друзі та колеги відзначали Максима як щиру, доброзичливу та мужню людину, яка завжди була готовою надати допомогу. Його пам'ять залишиться у серцях тих, хто знав його як справжнього патріота України, який мріяв про краще майбутнє для своєї країни.

Нагадаємо, розстріл поліцейських на Вінниччині: огляд ситуації.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото: Суспільне.Вінниця


Читайте також