menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Замість вінницького кінотеатру відкриють Business hub

16.11.2021 16:30

У міській раді не планують продовжувати термін оренди, тому кінотеатр імені Михайла Коцюбинського і «Експоцентр» закривають

Вже з 30 листопада 2021 року кінотеатр імені Михайла Коцюбинського і «Експоцентр» будуть зачинені. Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на Vinbazar.com.

Будівля є комунальною власністю. Приміщення орендувала Вінницька торгово-промислова палата, але у Вінницькій міській раді вирішили не продовжувати новий договір.

Тому 12 листопада виконавчий комітет передав будівлю комунальному підприємства «Вінницький фонд муніципальних інвестицій», який відповідатиме за виконання будівельних робіт.

Після оновлення будівля стане консультаційним центром для малого та середнього бiзнесу Вiнницької територiальної громади. Після оновлення передбачено збереження кінозалу, який стане місцем для проведення конференцій. В зоні екрану спорудять подіум, а в операторській рубці - два місця для перекладачів. Також залишать приміщення під кафе. Зовнішній вигляд будівлі збережуть, але замінять вікна та облаштують станцію для зарядки електромобілів.

Нагадаємо, у Вінниці реставрують «Будинок залізничників». 

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал. 

Фото: Vinbazar.com  

 


Читайте також