menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Згуртувати і показати, наскільки молодь талановита»: у Вінниці святкуватимуть День студента

11.11.2021 11:45

Під час пресконференції у Молодіжному Центрі «Квадрат» розповіли про програму на Міжнародний день студента

Грандіозний захід на честь Міжнародного дня студента проведуть у Вінниці. Щорічно міжнародне свято студентської активності відзначають 17 листопада, та вже 16 листопада відбудеться цей масштабний флешмоб, повідомляє Інформаційна Вінниччина.

Виконуюча обов’язки директора Молодіжний Центр «Квадрат» Наталя Штогрин розповідає: «Мета цього заходу - згуртувати і показати наскільки молодь талановита. До підготовки сценарію заходу ми проводили багато зустрічей з молоддю, аби дізнатись їх уподобання. Було помітно, що студенти вже самі хочуть цього свята. Я давно хотіла схожого свята, але він був меншим. Проте, ідею підтримали і доповнили, тому сподіваємось, що нових карантинних обмежень не буде і День студента пройде чудово».

Програма свята буде масштабною і триватиме з 15:00 до 21:30 години 16 листопада.

На заході заклади освіти всієї області матимуть можливість презентувати себе. У програму входить флешмоб, на якому очікується задіяти близько 400-600 студентів з усієї Вінниччини, а навчає їх хореограф-постановник флешмобу Іван «JOZZZ» Дунаєвський.

Він розповідає: «Це надзвичайна можливість, коли незважаючи на карантинні обмеження, можна зібрати людей і підготувати щось феєричне. Підготовка вже йде майже два тижні. Хоч молодь з різних закладів, але вони можуть зробити спільне шоу і працювати як один організм. Вони працюють плідно і впевнений, що будуть ще більше. Робота проводиться наступним чином: з кожного навчального закладу у місто приїжджає один представник. Вони вивчають рухи, а потім їдуть назад і навчають уже тих 15-20 осіб, які задіяні у флешмобі».

Схожим до флешмобу буде концерт студентських талантів, де виступатимуть творчі колективи. Їх будуть нагороджувати, на своє бачення, призами різні спонсори заходу.

Крім цього, МЦ «Квадрат» запустив онлайн-челенджіз виконання міжнародного студентського гімну «Gaudeamus». Заклади освіти можуть передавати естафету один одному, щоб їх було задіяно якнайбільше.

Також відбудеться конкурс з відкритим голосуванням через QR-код «Кращий герб навчального закладу». Його мають створити в оригінальному вигляді із підручних матеріалів, а перших три переможці отримають призи.

За словами заступника голови Вінницької обласної Ради Ігоря Івасюка, нагороджуватимуть почесними грамотами активну молодь, яка долучається до розвитку молодіжної політики Вінницької області.

Нагадаємо, у центрі ВінницісвяткуватимутьДень студентів.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Діана Праведна



Читайте також