menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Живі, поки пам`ятаємо»: на Вінниччині започатковують акцію на постійній основі

02.02.2022 14:55

Боротьба українського народу за незалежність тривала багато століть

Акція «Живі, поки пам`ятаємо» тепер буде проводитись постійно. Її метою є вшанування пам’яті уродженців Вінниччини, захисників України, які загинули/померли в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та Героїв Небесної Сотні. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на сайт Вінницької обласної державної адміністрації.

Під час акції у закладах освіти, в яких навчалися загиблі/померлі учасники АТО/ООС, планується проведення уроків пам’яті за участі членів їх сімей, учасників бойових дій АТО/ОО. Вони мають бути у вигляді споминів про героїв, спілкування із їхніми рідними, проведення виховних занять з тематики національно-патріотичного виховання молоді. Проведення акції планується у День народження Героя та інші пам’ятні дні. Тобто День Героїв Небесної Сотні, День добровольця, День Героя, День пам’яті захисників України.

Нагадаємо, у Вінниці знову розпочався «Бюджет шкільних проєктів».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал. 

Фото: Вінницької обласної державної адміністрації  

 


Читайте також