menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Сім дивовижних побачень»: у фотостудії Вінниці можна створити шедевр із ніжності та любові

10.02.2022 19:40

Фотостудія креативних проєктів – «клондайк» ідей для творчості

Побачення можна провести будь-де: в горах, на морі, на байдарках тощо. А можна просто бути поруч та подарувати один одному чудову фотосесію. I-VIN.INFO продовжує цикл публікацій «Сім дивовижних побачень», і кожен зможе обрати для себе найприйнятніший варіант. Сьогодні ми розповімо про можливість зробити романтичне фото у сімейній фотостудії «1001 кадр» – «клондайк» ідей для фото- і відеотворчості.

На вас чекає затишна світла зала із панорамними вікнами, з яких відкривається розкішний вид на місто. Яскраві стильні локації стануть гарним фоном як для сімейної, так і дляфантазійної фешн фотосесії.

Власниця фотостудії «1001 кадр» і засновниця журналу «Status & Style» Галина Гулько розповідає історію її створення:

«Я працювала ведучою на одному з місцевих телеканалів і досить тривалий час вела свою авторську програму про подорожі «1001 тур». Я дуже любила цей відеопроєкт, глядачам він подобався, робота над ним надихала і окриляла. Але все має свій початок і свій кінець. Тож, коли виникла ідея створення фотостудії, над назвою особливо навіть і не замислювалася: «1001 кадр». І це не просто інтер'єрна фотостудія, а можна сказати — продакшн».

Переступивши поріг, потрапляєш до затишної біло-рожевої зали. Щось в стилі прованс, трішки бароко і класицизму.

«До Дня закоханих пари фотографуються переважно на чомусь світлому. Тлом можуть бути кульки та подаруночки з сердечками, подушки, квіти, можливо, й дивани, щось у романтичному стилі. Чогось занадто екстраординарного не вимагають», - говорить Галина Гулько.

За її словами, у студію зазвичай приходять пари, які вже давно разом. Ініціаторами фотосесії, як правило, виступають дівчата та жінки, адже юнаки та чоловіки не дуже полюбляють фотографуватися. Кажуть в такому випадку: «Заради коханої витерплю все».

У фотостудії є також безліч тематичних проєктів, взяти участь в яких може людина будь-якого віку! Крім цього, при фотостудії діють різні гуртки для маленьких вінничан.

«Разом із моєю сестрою, фотографом Євгенією Гулько, ми організували школу «Юна фотомодель» для дівчат: тут і фотосесії, і зйомки у відеороликах, і екскурсії, і зустрічі з цікавими людьми, і майстер-класи. Наші моделі беруть участь у рекламних фотосесіях, представляють вбрання від відомих дизайнерів і модних домів, виходять на подіум. Усі діти просто у захваті, адже мають змогу дізнатися, як працювати на справжньому знімальному майданчику, і відчути себе супер-зірками», — розповідає Галина Гулько.

Є також кіногурток, курси «юних відеоблогерів» та «юних фотографів»,

запускається новий фотопроєкт «Чарівні леді».

Розташована фотостудія за адресою Хмельницьке шосе, 105-Б. Аби побачити роботи фотостудії можна перейти за посиланням на Instagram та Facebook, а також зателефонувати для запису на фотосесію по номеру 0684670721.

Матеріал створений на партнерських засадах.

Нагадаємо,запаморочливі історії кохання та романтичний вікенд від «Вінницяконцерт».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото надані власницею фотостудії



Читайте також