menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Сім дивовижних побачень» для вінничан: де відзначити День закоханих

07.02.2022 19:40

Побачення перше: на сеансі у кінотеатрі в День Святого Валентина

День Святого Валентина вже зовсім скоро, а ви ще й досі не знаєте, яке романтичне побачення влаштувати для своєї пари? I-VIN.INFO розпочинає цикл публікацій «Сім дивовижних побачень», і кожен зможе обрати для себе найприйнятніший варіант. Сьогодні ми пропонуємо провести це свято у кінотеатрі на перегляді цікавого фільму, із хрустким попкорном та смаколиками. Незабутні враження гарантовані!

У Вінниці є кілька сучасних кінотеатрів, і один з найпопулярніших в місті – SmartCinema. Він розташований за адресою вулиця Миколи Оводова, 51 у ТЦ Sky Park. Невеликі зали зі зручними кріслами створюють комфортну романтичну атмосферу. До того ж, найпопулярніші місця – останні. А у SmartCinema вони парні. Сеанси тут починаються кожні 10-15 хвилин. Квитки можна придбати на касі або онлайн – на сайті чи в мобільному додатку.

Кінотеатр SmartCinema налічує 7 залів, в яких якісне 3D-зображення забезпечують сучасні екрани SilverScreen зі срібним покриттям компанії Harkness Hall Spectral 240 3D. Для гарної картинки використовують новітнє цифрове кінопроекційне обладнання. А хороше та збалансоване звучання, високий рівень SPL подає обладнання від компанії HK Audio. Побачення у кінотеатрі сподобається не тільки кіноманам, любителям розважитись, а ще й естетам та перфекціоністам, які обожнюють якісний звук та картинку.

Протягом тижня та 14 лютого вінничани зможуть подивитися у SmartCinema  українську комедію від режисера Владислава Климчука «Найкращі вихідні», американський трилер «Флірт із дияволом», біографічний фільм про футболіста Златана Ібрагімовича «Я – Златан» режисера Єнса Сьоґрена, іспанський драматичний фільм «Паралельні матері», французьку комедію та драму «Тріумф», мультфільм «Команда котиків» та інше.

А у День Святого Валентина на великих екранах показуватимуть американський детектив «Смерть на Нілі» та бойовик «Uncharted: Незвідане» від режисера Рубена Флейшера. Опис до кінострічок можна прочитати на сайті SmartCinema.

Матеріал створено на партнерських засадах.


Нагадаємо, у Вінниці триває виставка «Планета у твоїх руках».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал. 

Фото: з вільних джерел


Читайте також