menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«20 невинних жерт…» : що відомо про Дніпро (ФОТО)

15.01.2023 11:30

Російські окупанти влучили у багатоквартирний будинок у Дніпрі

Вчора російські загарбники здійснили масовані ракетні обстріли. Звуки вибухів було чути в деяких областях. А у Дніпрі ворог влучив у багатоквартирний будинок… Що зараз відомо про ситуацію в Дніпрі? Про це повідомляє I-VIN.INFO.

За попередньою інформацією голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, ворожий удар по житловому будинку зруйнував 72 квартири, понівечив понад 230. Рятувальники навіть вранці приборкують кілька осередків пожеж, які зайнялися через атаку.

«Триває демонтаж зруйнованих конструкцій будинку. Уже вивезено майже 3 500 тонн уламкiв», - каже голова Дніпропетровської ОВА.

Станом на 06:00 15 січня врятовано 38 осіб (з них 6 дітей). Загинуло 17 осіб. З них 1 дитина. Поранено 73 особи, а серед них 14 дітей. О 07:00 планується проведення ротації особового складу. Встановлено 4 намети ДСНС та один намет від волонтерів. Забезпечили харчуванням. Психологами ДСНС надано допомогу 40 постраждалим. Про це повідомляється у ДСНС України.

«Тривають пошуково-рятувальні роботи та демонтаж небезпечних конструктивних елементів. Освітлення місця проведення робіт забезпечено. Всього до робіт залучено 520 осіб та 140 од. техніки, з нихвід ДСНС - 160 осіб та 40 од. техніки», - зазначається в ДСНС України.

Згодом Валентин Резніченко написав: «20 невинних жертв...». Станом на 11:00 відомо про 21 загиблих. Як повідомив заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко, поліція та ДСНС продовжують пошуки зниклих безвісти – це щонайменше 37 осіб.

«Російська ракета знищила 72 квартири мирних мешканців Дніпра. 164 квартири пошкоджено. Зараз потрібно переселити мешканців щонайменше 236 квартир – це понад 400 людей, які жили в цьому будинку та поруч. На місці працюють рятувальники, поліція та волонтери. До робіт залучено 530 осіб та 144 одиниці техніки», - йдеться в дописі.

Наразі тривають роботи.

Нагадаємо, ще троє вінницьких військових загинули на фронті.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото: взято з дописів

Читайте також