menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Аграрії Вінниччини зможуть отримати добрива від американського фонду

17.03.2023 13:20

Фонд USAID допомагатиме трьом областям України

Враховуючи велику зацікавленість фермерів з Житомирської, Вінницької та Черкаської областей в отриманні мінеральних добрив для підживлення зернових та олійних культур, Програма USAID АГРО відкриє у Державному аграрному реєстрі таку можливість. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на фейсбук-сторінку Програма USAID з аграрного та сільського розвитку – АГРО.

Фермери, які бажають отримати 1 тону сульфату амонію, в тому числі для використання на ярі культури, можуть подати заявку через ДАР у розділі «Доступні програми» - «Отримання від Програми USAID АГРО 1 т мінеральних добрив для підживлення зернових та олійних культур».

«Програма USAID АГРО розширює свою діяльність і на територію Вінницької області. В рамках програми аграрії можуть отримати тонну добрив або посівний матеріал соняшника на площу до 50 гектарів», - наголошує заступник голови Вінницької ОВА Андрій Кавунець.

Вимоги та умови програми можна подивитися за цим посиланням.

Програма діятиме до завершення наявної кількості добрив і завершиться не пізніше 19 березня.

Читайте також, українці вимагають не допустити передачу лісів у власність держави.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: agropolit.com

Читайте також