menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Талант, труд та триумф: Досягнення Вінницької СДЮСШОР з легкої атлетики у 2023 році (ФОТО)

24.12.2023 11:30

Досягнення та прогрес вінницьких легкоатлетів у 2023 році

Партнерська публікація

Легкоатлети Вінниччини щорічно показують високі результати на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях і цей рік не став вийнятком. 2023 рік був доволі продуктивним для Вінницької спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики. Про цьогорічні досягнення школи розповіла заступниця директора з навчально-тренувальної роботи Алла Гарницька, повідомляє I-VIN.INFO.

В школі працюють 33 працівників, з них 17 тренерів-викладачів. Три тренери мають звання «Заслужений тренер України», Один тренер має звання ЗПФКіСУ, дев’ять тренерів – вищої категорії, три тренери – першої категорії та два тренери – другої категорії. Всі тренери мають вищу фізкультурну освіту.

За цей рік Вінницька СДЮСШОР з легкої атлетики підготувала трьох кандидатів у майстри спорту, сімох спортсменів І-го розряду та 88 спортсменів ІІ, ІІІ та юнацьких розрядів.

У 2023 році чемпіонами та призерами чемпіонатів України ставали наступні вихованці школи: Нагорняк Антон, Спідчук Юлія, Іванова Анастасія, Зелінський Дмитро, Кривов’язюк Олексій, Грищенко Максим, Блажко Станіслав, Бондарчук Денис, Павленко Аліса, Школа Ванда, Киричишина Софія, Сержанюк Марія, Столяр Максим, Петрушко Віктор, Шевчук Вікторія, Росляк Єгор, Кузнецов Павло, Обертинська Анастасія, Гайдучок Максим, Ткач Роман, Гаврилюк Вадим, Манжос Роман, Комаровський Антон, Парасків Микола, Лукашук Марія, Лисяна Єлизавета, Скакун Катерина, Моспан Сергій, Карпович Софія, Шовкопляс Владислава, Мудрак Анна, Шевчук Поліна.

Нагорняк Антон став членом збірної команди України з легкої атлетики. Павло Козловський став кандидатом у члени збірної, а Чорна Єлизавета, Іванов Віктор, Лебедюк Максим та Кривовязюк Олексій потрапили у резерв збірної.

Цьогоріч вихованець школи Роман Кокошко виборов золото на Кубку Європи з легкоатлетичних метань, який проходив у португальському місті Лейрія. Він має всі шанси вибороти ліцензію на Олімпійські Ігри у 2024 році.

В цьому ж році Федерація легкої атлетики Вінницької області відзначила заступницю директора Вінницької ВСДЮСШОР з навчально-тренувальної роботи Аллу Гарницьку, як найкращу тренерку року.

«Зараз, на жаль, на фронті воюють багато наших тренерів і навіть наш лікар. В наступному році хочеться лише одного – щоб всі наші хлопці повернулись а ми й надалі виховували здорове покоління не для війни, а для чемпіонатів України, Європи, світу та Олімпійських Ігор», - зазначає Алла Гарницька.

Читайте також, «Колядувати можна до 2 лютого», - секретар управління Вінницько-Барської єпархії.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Вінницька СДЮСШОР з легкої атлетики

Читайте також