menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Аліна Гросу вражала глядачів у Вінниці яскравим шоу (ФОТО)

01.10.2021 10:10

В рамках всеукраїнського концертного туру «Непереможна» співачка виступила у місті

Вчора, 30 вересня, відома співачка Аліна Гросу виступила у Вінниці в рамках всеукраїнського туру «Непереможна». На гостей концерту чекало яскраве шоу, запальні танці на сцені та жива музика. Інформаційна Вінниччина мала змогу поспілкуватися з українською зіркою на пресконференції перед концертом та дізнатися багато цікавого.

Співачка розповіла, що перший концерт в рамках всеукраїнського туру відбувся в Одесі, і його продовження наразі очікується ще в п’ятьох містах. Також додала, що на сцені будуть залучені професійні музиканти та талановитітанцівники.

Дійсно, під час концерту працювало багато музикантів з різними інструментами: синтезатор барабани, бас і електро-гітара,скрипка, труба, тромбон, саксофон та навіть кларнет. Енергійність співачки та всіх виконавців підсилювали танцівники. Завдяки популярним пісням та запалу виконавців глядачі отримували позитивний заряд.

Аліна Гросу також розповіла, що серед своїх підписників в Інстаграмі розіграла безкоштовно квитки на концерт. У Вінниці їх отримало 4 дівчини. Попередньо вона подарувала квитки в рамках туру й у інших містах. Співачка наголосила, що хотіла поділитися своєю творчістю з тими людьми, які справді хочуть цього, аби зробити їхнє життя яскравішим. Переможців розіграшу обирала навмання, проте намагалась відчувати серцем, хто дійсно потребує такої можливості.

А на самому концерті співачка виконала як і нові, так старі пісні. Наприклад, звучали хіти «Малиновые губы», «Вова», «Дикая», «Луна», «Голый король», «Дым», «Арестован». Також на заході багато хто підспівував пісню «Мама», «Мелом на асфальте» та інші. Відомо, що GROSU модернізувала свою дебютну мелодію «Бджілка».

«Ми зробили нову версію «Бджілки», бо нам здавалось, що в нашій програмі не вистачає моєї історії: як все починалось. Насправді, важко мене дорослу роз’єднувати зі мною маленькою. Всі дуже звикли, що Аліна Гросу – це маленька дівчинка, невеличка, за щічками, співає «Бджілка» та «Рушничок». Тому мені захотілось підтримати це уявлення і бачення людей. Тим більш, хотілось її зробити більш сучасною. Вона сьогодні прозвучить обов’язково в інтро», - поділилась співачка перед концертом.

Аліна Гросу поділилась, що її улюбленими піснями є ті, які вона написала сама. А для глядачів, на її думку, стали хітами «Малиновые губы», «Вова» та інші. Окрім цього, співачка поділилась, що в містах, в яких вона вже була, кожен зустрів її по-особливому.

«Для кожного артиста найважливіший подарунок, коли ти відчуваєш, що ти потрібен, що зал захоплюється тобою, що глядачі чекають тебе наступного разу. А не просто «побув, побачив, дякую, буду йти», - розповіла GROSU.

Співачка розповіла, що у цьому турі їй важливо мати більше контакту з тими, для кого вона й пише пісні – це її фанати та слухачі. Також зізналась, що співатиме дуетом зі своїм хлопцем актором Романом Полянським. Чоловік розповів, що навчався в музичній школі, грав на кларнеті, саксофоні та мріяв створити свій ансамбль, групу і виступати на великій сцені. Проте, через акторську діяльність, це не вдалось реалізувати.

«Я розповів це Аліні, а вона сказала, що є відповідна пісня, тому можна спробувати заспівати дуетом. Я довго відкладав це, боявся. З одного боку дуже хотілось цього, а з іншого – це велика відповідальність, не хотілось підвести Аліну. У підсумку вона мене відправила у студію, закрила та забрала паспорт [посміхається – ред.] і ми записали пісню», - жартуючи поділився Роман Полянський.

В майбутньому пара планує продовжувати записувати і співати разом пісні та навіть вже є новий трек, який називається «Чувства на касетах». А на самому концерті у Вінниці дуету Романа та Аліни глядачі додали ще більше оплесків. Після завершення виступу співачка роздала найактивнішим вінничанам подарунки – диски та іменний одяг.


Нагадаємо,Аліна Гросу здивує Вінницю стильним сучасним шоу.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото:Руслана Сивак.


Читайте також