menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Багато зброї та повернутись живими»: дитячі побажання для захисників на День святого Миколая

19.12.2022 08:35

Побажання Збройним силам України до Дня святого Миколая

Сьогодні українці вперше святкують День святого Миколая в умовах повномасштабного вторгнення. Це демонструє незламність та міць народу України, незважаючи на усі випробування. Та навіть в таких умовах ми не забуваємо про наших захисників та захисниць, які щодня боронять територіальну цінність держави. I-VIN.INFO зібрав дитячі побажання Перемоги Збройним силам України та нагадування, що їх чекають вдома.

«Прошу Святого Миколая, щоб він допоміг Українським захисникам здобути Перемогу у війні. Подаруй воїнам захисну бронь, багато зброї, їжі, щоб не були голодними, та теплу зиму. Щоб прийшло щастя в нашу країну, щоб всі були здорові. Зроби так, щоб воїни повертались додому живими. Хай живе Україна та її Збройні сили», - загадує таке бажання до Дня святого Миколая 10-річна Єлизавета.

Восьмирічний Максим додає: «Дякую нашим захисника, які боронять нас. Ми це дуже цінуємо. Ми знаємо, що у Вас також є свої дітки, які з нетерпінням чекають зустрічі з вами. Хочу побажати Вам якнайшвидшого повернення додому та зустрічі з рідними. Слава Героям!».

«Нехай усі будуть здорові. Нехай Бог допоможе нашим захисникам здобути швидку Перемогу. Та Ангели охоронці оберігають їх, аби вони повернулись живими додому», - каже 8-річний Михайло.

Чотирирічна Софія бажає: «Святий Миколай, ти до нас завітай. Подаруй, будь ласка, мир в Україні та багато-багато цукерок».


Восьмирічний Єгор наголошує і на проханні до Святого Миколая, аби забезпечив наших захисників зброєю: «F-35 – 100 штук та F-16 – 300 штук. Хаймарсів побільше. Цукерок багато, міцного здоров'я. Щоб завжди була їжа і вода. І багато пакетів для орків, щоб пакувати. І щоб Святий Миколай пришвидшив нашу Перемогу».

Нагадаємо, «Наші воїни – серце України!»: вінницькі громадські організації вітають з Днем ЗСУ.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:надані батьками дітей



Читайте також