menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Це дало можливість зупинитись та звернути увагу на свої відчуття»: у Тульчині пройшов тренінг психоемоційного розвантаження

27.03.2024 13:20

Наступний тренінг проведуть у Гайсинській громаді

Партнерська публікація

У Тульчинській громаді, що на Вінниччині, пройшов тренінг психоемоційного розвантаження. На заході учасники та учасниці мали змогу висловити власні емоції та попрацювати у парах, повідомляє I-VIN.INFO.

«Класний та професійний тренінг. Він був спрямований на те, щоб ми відпочили та зняли тривогу. Окрім волонтерської діяльності, є ще професійна, ми втомлюємось. Тож такий тренінг дав можливість зупинитись та звернути увагу на свої відчуття», – каже учасниця Світлана.

Ще один учасник Владислав також поділився власними враженнями щодо тренінгу психоемоційного розвантаження:

«Сьогоднішній захід перевершив всі мої очікування. Я отримав море задоволення, розслабився, відійшов від щоденної рутини. Тому з радістю очікую наступної зустрічі».

«Вперше беру участь у такому заході. Так цікаво було краще дізнатись один одного, брати активну участь у різних завданнях та відкриватись. Під час війни трапляються різні події і ти не встигаєш оговтатись. А тренінг допоміг зосередитись на собі. Безмежно вдячна організаторам за можливість участі у ньому», – додає ще одна учасниця. 

Нагадаємо, у рамках проєкту організовують сім тренінгів у громадах Вінниччини та один тренінг безпосередньо у Вінниці. Серед громад – Хмільницька, Жмеринська, Калинівська, Тульчинська, Ладижинська, Гайсинська, Іллінецька.

Довідково:

Проєкт реалізовується Спілкою молодіжних організацій Вінниччини в партнерстві з ГО «Єврорегіон «Дністер» за фінансової підтримки Чорноморського трасту регіонального співробітництва (Black Sea Trust) Німецького фонду Маршалла Сполучених Штатів (German Marshall Fund).

Нагадаємо, у Гайсинській громаді Вінниччини відбудеться тренінг психоемоційного розвантаження.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Діана Праведна  


Читайте також