menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Це найкращий день у моєму житті»: дві команди з Вінниччини перемогли на Всеукраїнському чемпіонаті з футзалу (ФОТО)

25.03.2024 13:20

Ще одна команда з Вінниччини привезла додому бронзові медалі

Партнерська публікцаія

Нещодавно в місті Городенка Івано-Франківської області відбулись фінальні змагання Чемпіонату Громадської організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» з футзалу серед юнаків 2009-2010 та 2011-2012 років народження. З трьох команд, які представляли Вінницьку область на цих змаганнях, дві отримали чемпіонський статус, а ще одна забрала «бронзу», повідомляє I-VIN.INFO.

До фінальної частини Чемпіонату Громадської організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» з футзалу серед юнаків 2009-2010 років потрапили вісім команд з різних областей України. Проте, одній команді не вдалося приїхати на фінал, тож за першість змагалися сім команд.

Фінальна частина проходила наступним чином: чотири команди в першій групі та три команди в другій грали між собою по колу, а до півфіналу виходили команди, які посіли перше та друге місце в своїй групі. Далі грали півфінальні та фінальні матчі, а також матч за третє місце.

«Команди проти нас грали дуже сильні. Місцева команда, з Городенки, трохи доставила нам проблем. Також дуже хороша команда була з Миколаєва Львівської області. Ще сподобалась команда міста Прилуки Чернігівської області. Вважаю, що всі команди були практично рівними по силі», - розповідає тренер Бершадської команди Олег Облогін.

У фінальному матчі команда Бершадської громади грала саме з командою міста Миколаїв Львівської області. В цьому матчі юні бершадські спортсмени грали взагалі без замін. У підсумку представникам Вінниччини вдалося здобути вольову перемогу із рахунком 3:2.

«Чесно кажучи, я навіть не розраховував на перемогу на цьому чемпіонаті. Вважав, що будь-який результат буде прийнятним. Тож, після перемоги у хлопців бракувало слів. Я хотів поспілкуватися з капітаном нашої команди, а він просто забув усі слова від радості», - згадує Олег Облогін.

Фінальна частина Чемпіонату Громадської організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» з футзалу серед юнаків 2011-2012 років проходила в такому самому форматі, як і в старших хлопців. На цей раз усі вісім команд змогли приїхати на змагання.

Варто зазначити, що в цій віковій категорії до фінальної частини змагань дійшли дві команди з Вінниччини, а саме – з Немирівської та Могилів-Подільської громад.

«Усі команди були дуже добре підготовлені, але найсильнішим суперником виявилась саме команда з нашої області – з Могилів-Подільського», - згадує директор Немирівської ДЮСШ Максим Костенко.

На жаль, команда Могилів-Подільського району поступилася команді з Радомишля у півфіналі. Проте, Немирівська команда «помстилася» за своїх земляків, обігравши Радомишль у фіналі чемпіонату. В свою чергу, Могилів-Подільська команда виграла матч за третє місце та забрала «бронзу» чемпіонату.

«Після перемоги в фіналі я зайшов у Facebook та побачив допис одного з гравців нашої команди. Там було написано: «Це найкращий день у моєму житті». Думаю, такі слова красномовно описують усі емоції хлопців. Вони провели п’ять незабутніх днів на Івано-Франківщині, граючи в улюблену гру проти сильних суперників в хорошому залі. Думаю, що цю перемогу вони запам’ятають на все життя», - каже Максим Костенко.

Читайте також, від поля до п’єдесталу: аграрії Вінниччини змагались в шести видах спорту.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: надані командами

Читайте також