menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Це той самий семінар, тільки для душі»: аграрій з Вінниччини про Спартакіаду

23.02.2022 19:40

Аграрії з Вапнярської територіальної громади вибороли на Спартакіаді призове місце

Нещодавно у Вінниці проводилась Спартакіада «Колос-Агро-2022» для аграріїв з усієї області. Кожен охочий міг взяти участь у різних видах спорту. Наприклад, саме так команда ПСП «Перемога» взяла участь у змаганнях з футзалу та виборола третє місце. I-VIN.INFO дізнався в капітана команди про емоції аграріїв і поцікавився їхніми думками щодо проведення Спартакіади.

На Обласних спортивних змаганнях серед керівників та працівників сільськогосподарських та фермерських господарств Вінницької області «КОЛОС-АГРО-2022» капітаном команди з футзалу від приватного сільськогосподарського підприємства «Перемога» був Михайло Заєць. У своїй компанії він працює головним агрономом. Підприємство розташоване у селі Високе Вапнярської територіальної громади. Здебільшого, тут вирощують зернові культури, соняшник, кукурудзу, займаються тваринництвом та іншим.

Як зазначив Михайло Заєць, на змаганнях всі отримали тільки позитивні емоції:

«І грали із задоволенням, і після гри теж залишились у хорошому настрої. І дуже вдячні за організацію, бо нарешті є якесь різноманіття, якого так хочеться. Звісно, ще вдячні всім спонсорам, які допомагали в організації. Для нас спорт – це здоров’я, емоції та дружба. Завжди цікаво долучитись до таких змагань».

У себе вдома одразу після приїзду Михайло розповів рідним про здобуте призове місце та досягнення їхньої команди на Спартакіаді. Додає, що для них, як для непрофесіоналів у футзалі, здобути «бронзу» – істотне досягнення та успіх.

«Звісно, проводити змагання для аграріїв не завжди є необхідним, проте для нас це хороший бонус. Ми зустрічаємось, спілкуємось між собою, і не лише про спорт. Обмінюємось думками і порадами щодо нашої роботи в аграрній сфері, налагоджуємо контакти. А це є дуже важливим. Це той самий семінар, тільки для душі. На Спартакіаді є можливість побачити знайомих, колег, поговорити у неформальній обстановці. По дорозі назад відзначив, що вся наша команда була дуже задоволена», - розповідає головний агроном.

Окрім цього, поділився, що раніше команда часто брала участь у схожих змаганнях. А особисто Михайло Заєць долучався до змагань з футболу між селами. Близько 8 разів він був на схожих подіях. У його команді кожен має свої спортивні уподобання, навички та вміння, і радо долучається до змагань. 

Нагадаємо, видовищні змагання з футзалу показали вінницькі аграрії на спартакіаді.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак


Читайте також