menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Це вже гойда, чи ще ні?»: у росіян почалась істерика через повернення командирів Азову в Україну (ФОТО)

09.07.2023 15:20

У росіян чергові проблеми з обличчями

Вчора п’ять командирів полку «Азов», а саме Денис Прокопенко, Святослав Паламар, Сергій Волинський, Олег Хоменко та Денис Шлега повернулись додому з Туреччини. Ця новина дуже зачепила російських патріотів і ті одразу ж направили своє обурення та розпач у соціальні мережі. I-VIN.INFO показує, як поводять себе представники «вєлікой націі», коли їх в черговий раз принизили на весь світ.

Командири Азову

20 травня 2022, після трьохмісячної оборони Маріуполя в повному оточенні захисники «Азовсталі» потрапили в полон до росіян. Через 4 місяці – в ніч на 22 вересня 2022 року, вдалося обміняти більше сотні азовців, серед яких були і п’ятеро командирів.

Прокопенко, Паламар, Волинський, Хоменко та Шлега повернулися з російського полону, але їх відвезли до Туреччини. Заявлялося, що їх присутність у цій країні до кінця війни була однією з умов обміну.

Вчора, 8 липня 2023 року, було офіційно оголошено про повернення наших воїнів до України. Відеозапис зустрічі Президента Володимира Зеленського з героями Маріуполя швидко розлетівся по соціальних мережах. Супроводжувані самим Зеленським та очільником Офісу Президента Андрієм Єрмаком, відважні захисники прибули на рідну землю.

Реакція на болоті

Неабияк розлютила росіян новина про повернення командирів Азову в Україну. У коментарях під дописами в Z-патріотичних російських Телеграм-каналах ображені патріоти почали висловлювати своє обурення, поливаючи брудом всіх – від Ердогана до власного ж диктатора.

Черговою насмішкою над росією став факт того, що захисників «Азовсталі» з Туреччини вивезли на літаку із російським триколором, намальованим на борту.

Найрадикальніші з ображених імперців почали пропонувати наступні ідеї:

Але ж росіяни отримали в обмін на «азовців» Медведчука, чого ж ображаються?

Ну а після такого смачного плювка в обличчя путіну Президент Туреччини Ердоган ще й накаже продовжити зернову угоду своєму російському «партнеру».

Читайте також, Вінниця – не тільки про фонтани. Історія готелю «Савой».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з відкритих джерел

Читайте також