menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Центр з пошуку зниклих безвісти запрацював у Вінницькій області

28.09.2022 13:20

Відкрили Центр Уповноваженого зі зниклих безвісти на Вінниччині

У Вінницькі області відкрився Центр Уповноваженого зі зниклих безвісти. Перші такі центри відкрили у Запорізькій, Київській, Дніпропетровській, Львівській та Рівненській областях. А зараз ще запрацювали на Сумщині, Одещині, Хмельниччині та Миколаївщині. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на сайт Урядовий портал.

Як зазначив Уповноважений зі зниклих безвісти Олег Котенко, над пошуком зниклих центр працює 24/7, а регіональні координатори щоденно приймають велику кількість громадян, рідні яких не виходять на зв’язок.

«Працюючи безпосередньо на місцях, наші Центри не лише допомагають у прийомі заявок від родичів, а й дізнаються більше деталей про зниклих. У пошуку буває важлива кожна з них», – зазначив Уповноважений зі зниклих безвісти Олег Котенко.

Зв’язатися з регіональними координаторами можна безпосередньо за вказаними в інфографіці телефонами або через гарячу лінію: 0 800 339 247. У вихідні дні повідомлення приймаються у Viber і Telegram за номером телефону: (095) 896-04-21. Також повідомити про зниклих осіб можна безпосередньо Уповноваженому: (099) 792-01-26.

Нагадаємо, «Ризик ядерного удару по Україні високий»: які можуть бути руйнування та як діяти.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото: УНІАН

Читайте також