menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Цей результат – задовільний мінімум»: вінничанин здобув «бронзу» міжнародного турніру

02.08.2023 16:00

Вінницький легкоатлет виступив на престижних змаганнях в Люксембурзі

Нещодавно вінницький легкоатлет Роман Кокошко успішно виступив на міжнародному турнірі «Meeting International Schifflange» та зайняв третє місце на змаганнях зі штовхання ядра, повідомляє I-VIN.INFO.

Роман Кокошко здобув «бронзу» цього турніру завдяки тому, що в одній зі спроб штовхнув ядро на 20,36 метрів.

«Результат – це задовільний мінімум. Звичайно, хотів і міг більше, були хороші спроби, але, за правилами змагань мені їх не зарахували», - коментує спортсмен.

Це були престижні змагання в рамках Світового легкоатлетичного континентального туру категорії Challenger. Всі спортсмени виступали в індивідуальних заліках.

«Все було «заточено» під місцевих зірок, представників з Люксимбурга. Штовхання ядра не стало виключенням. В секторі були присутні представники з Єгипту, Німеччини, Люксембурга ну і, відповідно, України», - розповідає Роман Кокошко.

Найближчі змагання, в яких візьме участь вінницький спортсмен, пройдуть четвертого серпня у Берні, Швейцарія.

«Завтра вже вилітаю. Хотілося б зафіксувати результат за 21 метр. Потім невелика пауза і головний старт літнього сезону - чемпіонат світу», - ділиться Роман.

Читайте також, на вінницькому підприємстві працевлаштовуватимуть демобілізованих захисників.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: sportarena.com та uaf.org.ua

Читайте також