menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Через снігопад і ожеледицю 26 вінничан потрапили в травмпункт

22.11.2022 13:20

Вінничани звертаються до травмпункту

Станом на 21 листопада на 12:00 до травмпункту міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги з різними видами травм звернулося 26 пацієнтів. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на пресслужбі Вінницької ОВА.  

Як зазначив медичний директор Вінницької міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Богдан Трохименко, 21 листопада до лікарні звернулося уже 26 пацієнтів. А минулого понеділка було 17.

«Хочу зауважити, що понеділок зазвичай більш навантажений, ніж інші дні, оскільки до лікарів звертаються пацієнти, які ще отримали травми в п'ятницю чи на вихідні. Якщо ви травмувалися і відчуваєте якийсь дискомфорт, закликаємо відразу звертатися по медичну допомогу», - каже Богдан Трохименко.

Також можете ознайомитись з пам’яткою для населення щодо зменшення ризиків травмування під час ожеледиці: https://cutt.ly/MMCgT5A .

Нагадаємо, на Вінниччину забрали тіло Владислава Українця, який загинув 24 лютого на Херсонщині.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото: з вільних джерел.

 

 

Читайте також